KLICKERTRÄNING FÖR HÄSTAR

Har du kanske hört om klickerträning men aldrig vågat prova med din häst? Du kanske precis har börjat att prova på men vill lära dig mer om hur det fungerar? Du kanske är skeptisk till att metoden verkligen fungerar? Vi pratar om relationen mellan människa häst, som precis som alla relationer består av en historia av interaktioner och upplevelser, både bra och mindre bra. Genom träning med positiv förstärkning bygger vi hästens minnen och associationer till oss och till träning med positiva upplevelser. Vi går igenom grundläggande inlärningsteori och lär oss hur klickern fungerar. Vi kommer in på konceptet frivillig hantering och hur vi kan använda klickerträning till att underlätta moment som hästen tycker är jobbigt. Vi pratar också om hur klickern kan användas i ridning och träning. 

VÄLKOMMEN TILL FÖRELÄSNINGEN

  • DATUM: TORSDAG 27 AUGUSTI
  • KL 18:00-20:30
  •  FRUKT OCH DRYCK SERVERAS I PAUSEN
  • PLATS: TREKANTSVÄGEN 7 LILJEHOLMEN
  • PRIS: 150:-

FÖRELÄSARE

JOANNA NIEZNAJ

Joanna är en av instruktörerna som har skapat och driver företaget Relationsbaserad Hästträning tillsammans med Anne Dirksen. De undervisar och vägleder elever i hur de med hjälp av klickerträning kan få en bättre relation och roligare träning.  
 
Joanna har tidigare arbetat med och har utbildningar inom NH, problemlösning, frihetsdressyr och islandshästar. I över 10 år arbetade hon med dessa metoder och har hållit många uppvisningar och clinics, både lokalt och nationellt på bl.a. Eurohorse och Falsterbo Horseshow.
Hon började ifrågasätta träningsmetodernas etik och under den utmanande processen började Relationsbaserad Hästträning att växa fram. Hon var förvånad över hur bra resultat hon fick med problemhästarna i träning och fann plötsligt den relation och äkta ömsesidiga kommunikation som hon alltid velat ha med sina hästar. 
Idag är Joanna mest intresserad av uppbyggande markarbete och ridning där hästarna glatt erbjuder samlande rörelser, allt med hjälp av klickerträning. 

STOCKHOLMS DJURAKADEMI

Trekantsvägen 7

100 73 Stockholm

HÖR GÄRNA AV DIG TILL OSS

info@djurakademin.se

BOKA DIREKT

Stäng meny