LILLA KATTÄGARSKOLAN

Tänk dig en idoljury, fast denna gång utgörs juryn av tre kritiskt granskande katter. De sitter där med genomborrande blick. De tittar på dig uppifrån och ner, och sedan viskar de till varandra innan de ger dig tecken att varsågod, starta din presentation. Ditt uppdrag är att berätta om vilket fantastiskt liv du kan erbjuda en katt, och visa att du har koll på allt från utrustning till träning och mat. Och vet du egentligen vilken typ av kattpersonlighet som bäst passar ihop med din personlighet? Det är också viktigt när man väljer katt.

Vill du bli godkänd? Kom på föreläsningen där Susanne Hellman Holmström ger dig svaren på hur du får en guldstjärna av din katt. Och dessutom ger dig alla fakta för att bli den perfekta kattägaren. Denna föreläsning passar till alla kattägare, både till dig som vill skaffa katt och till dig som har haft katt i hela livet. Susanne tar även upp olika hanteringstips som transportbursträning, tandborstning på katt, hur man ger medicin till en katt, och om olika vanliga kattsjukdomar.

Shanna Wacklin Roda som är leg. djursjukskötare och certifierad kattsköterska kommer berätta  vad en Cat Friendly Clinic är och hur man där hanterar katter individuellt efter deras  egna personligheter och behov. Du får tips på hur du kan minska stress och oro hos din katt när den ska besöka veterinären.

Kvällen innehåller även information om  feromoner för katter genom Feliway /Ceva och vikten av att ha din katt försäkrad genom Svedea.

VÄLKOMMEN TILL FÖRELÄSNINGEN

  • DATUM: 
  • KL 18:00 – 21:00
  •  KAFFE/TE OCH SMÖRGÅS SERVERAS I PAUSEN
  • PLATS: TREKANTSVÄGEN 7 LILJEHOLMEN
  • PRIS: 120:-

FÖRELÄSARE

SUSANNE HELLMAN HOLMSTRÖM

Susanne Hellman Holmström,  en av Sveriges mest anlitade kattbeteenderådgivare! Susanne har varit i kattbranschen i över 30 år och jobbar som kattpsykolog, författare och föreläsare. Hon är känd från Gó kväll, tidningar och radio .
Susanne brinner för att hjälpa människor och katter att leva i harmoni med varandra.

Foto - Andreas Paulsson

SHANNA WACKLIN RODA

Shanna är legitimerad Djursjukskötare och är även Certifierad kattsköterska. Hon arbetar sedan många år på Djursjukhuset Bagarmossen på deras Cat Friendly Clinic. Shanna brinner för katter och har en önskan om att katter ska bli mer förstådda, både hemma och i främmande miljöer och ovanliga situationer. Hon utbildar kollegor i hantering av katt i arbetet och även hur de kan ge rätt material till kattägarna för att förbättra deras familjemedlems mående. Både i förebyggande syfte och för att hjälpa dem i redan problematiska situationer.

Foto - Andreas Paulsson

Följ oss!

Trekantsvägen 7, Stockholm - info@djurakademin.se

Stäng meny