Föreläsning

Lilla kattägarskolan

Välkommen till föreläsningen

Tänk dig en idoljury, fast denna gång utgörs juryn av tre kritiskt granskande katter. De sitter där med genomborrande blick. De tittar på dig uppifrån och ner, och sedan viskar de till varandra innan de ger dig tecken att varsågod, starta din presentation. Ditt uppdrag är att berätta om vilket fantastiskt liv du kan erbjuda en katt, och visa att du har koll på allt från utrustning till träning och mat. Och vet du egentligen vilken typ av kattpersonlighet som bäst passar ihop med din personlighet? Det är också viktigt när man väljer katt.

Vill du bli godkänd? Kom på föreläsningen där Susanne Hellman Holmström ger dig svaren på hur du får en guldstjärna av din katt. Och dessutom ger dig alla fakta för att bli den perfekta kattägaren. Denna föreläsning passar till alla kattägare, både till dig som vill skaffa katt och till dig som har haft katt i hela livet. Susanne tar även upp olika hanteringstips som transportbursträning, tandborstning på katt, hur man ger medicin till en katt, och om olika vanliga kattsjukdomar.

Shanna Wacklin Roda som är leg. djursjukskötare och certifierad kattsköterska kommer berätta  vad en Cat Friendly Clinic är och hur man där hanterar katter individuellt efter deras  egna personligheter och behov. Du får tips på hur du kan minska stress och oro hos din katt när den ska besöka veterinären.

Kvällen innehåller även information om  feromoner för katter genom Feliway /Ceva och vikten av att ha din katt försäkrad genom Svedea.

Information

  • Datum: Håll utkik efter nytt datum
  • Tid: –
  • Plats: –
  • Pris: 120:-

Susanne Hellman Holmström - föreläsare

Susanne Hellman Holmström,  en av Sveriges mest anlitade kattbeteenderådgivare! Susanne har varit i kattbranschen i över 30 år och jobbar som kattpsykolog, författare och föreläsare. Hon är känd från Gó kväll, tidningar och radio .
Susanne brinner för att hjälpa människor och katter att leva i harmoni med varandra.
Susanne och Hjärtrud Foto av Kajsa Ragnestam

Följ oss!

Trekantsvägen 7, Stockholm - info@djurakademin.se

Stäng meny