BERIKNING FÖR ETT LYCKLIGARE KANINLIV

Våra tamkaniners beteenden skiljer sig inte mycket från vildkaniners beteenden, ändå skapar vi människor en stor skillnad i miljön de lever i. 

Berikning nämns ofta som en lösning för att förbättra miljön och därmed välfärden för våra kaniner och det finns mycket vi kan göra! Det går till exempel att ge kaninerna möjlighet att gräva fast de bor inomhus och minska risken att de blir uttråkade och förstör sådant vi vill ha helt. Etologen Anna ger praktiska exempel kring hur kan vi berika våra kaniners vardag för att göra våra kaniner lyckligare. 

VÄLKOMMEN TILL FÖRELÄSNINGEN

  • DATUM: ONSDAG 4 MARS
  • KL 18:00-19.30
  • FRUKT OCH DRYCK SERVERAS I PAUSEN
  • PLATS: TREKANTSVÄGEN 7 LILJEHOLMEN
  • PRIS: 100:-

FÖRELÄSARE

ANNA HARENIUS

Anna är i grunden utbildad djurvårdare och etolog från Sveriges Lantbruksuniversitet. Hon har specialiserat sig på djurvälfärd och djurskyddslagstiftningen, för att idag arbeta på Djurens Rätt som sakkunnig där fokus på djurhållning för bästa välfärd förespråkas. Anna har haft kaniner sedan 2003 och bor idag med tre frigående kaniner inomhus. År 2015 var hon med och startade upp Sveriges Kaninvälfärdsförening för att sprida korrekt information och höja statusen för våra kaniner. Idag är hon vice ordförande i föreningen och arbetar ideellt med att sprida information om kaniner på deras sociala medier. Anna är även utbildad naturbrukslärare med flerårig erfarenhet av föreläsningar, särskilt om kaniner och djurskydd. Läs mer om Sveriges Kaninvälfärdsförening här: http://skvf.se/

Skärmavbild 2019-08-29 kl. 12.41.09

STOCKHOLMS DJURAKADEMI

Trekantsvägen 7

100 73 Stockholm

HÖR GÄRNA AV DIG TILL OSS

info@djurakademin.se

BOKA DIREKT

Stäng meny