EN spännande föreläsningsserie om djurs språk med etolog Ann-Sofie Sandell!

Etologi står för kunskapen om djurens beteende och orsakerna bakom dem. Vilka beteenden vill och behöver ditt djur få utföra – och varför? Ann-Sofie går igenom hur du som djurägare kan tillgodose ditt djurs behov och få en god relation på köpet. Det är också viktigt att du kan tolka ditt djurs signaler ( såväl stora som små) och svara på dem på ett sätt så att ditt djur förstår dig.

Ann-Sofie Sandell är etolog med examen från Etologi och Djurskyddsprogrammet inriktning mot etologi och antrozoologi (samspelet mellan djur och människor). Hon är även legitimerad naturbrukslärare och arbetar till vardags som gymnasielärare i djurvård. I sitt företag Djurkompassen sprider hon kunskap genom bland annat föreläsningar.

Under rådande omständigheter kommer föreläsningarna att ske digitalt via Zoom.

FÖRELÄSNING

TISDAG

2

FEBRUARI

18:00 - 20:00

HUNDSPRÅK - SÅ FÖRSTÅR DU OCH DIN HUND VARANDRA - DJURKOMPASSEN / ANN-SOFIE SANDELL

Vad försöker din hund egentligen säga dig? Och hur ska du svara så den förstår vad du vill? I den här föreläsningen får du som nybliven eller blivande hundägare lära dig det du behöver veta om hundars beteende för att ge dig och din hund en bra relation.

FÖRELÄSNING

TISDAG

16

FEBRUARI

18:00 - 20:00

HÄSTSPRÅK - ANN-SOFIE SANDELL

Hur lär vi hästen vad vi vill att den ska göra? Vad kan hästar förstå, och hur svarar vi på hästens signaler på ett sätt så att de förstår dig? Etologi står för kunskapen om djurens beteende och orsakerna bakom dem.

FÖRELÄSNING

TISDAG

2

MARS

18:00 - 20:00

KATTSPRÅK - ANN-SOFIE SANDELL

Vad betyder alla signaler du får från din katt? Hur får du din katt att förstå dig? Denna föreläsning ger dig som nybliven eller blivande kattägare den information du behöver för att skapa en bra relation mellan dig och din katt.

Följ oss!

Trekantsvägen 7, Stockholm - info@djurakademin.se

Stäng meny