Föreläsning

Förbered dig och din katt inför veterinärbesöket

Välkommen till föreläsningen

Hur gör vi ett veterinärbesök kattvänligt?

Kattföreläsningen börjar från grunden med frågan: vad är en katt? Finns det olika kattpersonligheter? Varför och hur beter katten sig i olika situationer?

Shanna kommer prata om det kattvänliga hemmet, hur vi kan förebygga stress och om vad det innebär att ha flera katter i hemmet, vad kan man tänka på?

Föreläsningen kommer även innehålla hur man kan förbereda sin katt inför veterinärbesöket. Hur hanteras katten på ett kattvänligt sätt hos veterinären och vad kan man tänka på när katten kommit hem igen?  Finns det något särskilt som man ska ta hänsyn till om katten varit inlagd på djursjukhus? Shanna delar med sig av sin mångåriga yrkeserfarenhet från sitt arbete med katter på en Cat Friendly Clinic.

Information

  • Datum: Håll utkik efter nytt datum
  • Tid: 18:30-19:30 + frågestund
  • Plats: Trekantsvägen 7, Liljeholmen
  • Pris: 150:-

Shanna Wacklin - föreläsare

Shanna är legitimerad Djursjukskötare och är även Certifierad kattsköterska. Hon arbetar sedan många år på Djursjukhuset Bagarmossen på deras Cat Friendly Clinic. Shanna brinner för katter och har en önskan om att katter ska bli mer förstådda, både hemma och i främmande miljöer och ovanliga situationer. Hon utbildar kollegor i hantering av katt i arbetet och även hur de kan ge rätt material till kattägarna för att förbättra deras familjemedlems mående. Både i förebyggande syfte och för att hjälpa dem i redan problematiska situationer.

Skärmavbild 2019-12-10 kl. 16.13.09

Följ oss!

Trekantsvägen 7, Stockholm - info@djurakademin.se

Stäng meny