FÖRELÄSNINGAR/KURSER HUND

FÖRELÄSNING

TORSDAG

17

SEPTEMBER

18:00 - 20:00

HUNDSPRÅK - SÅ FÖRSTÅR DU OCH DIN HUND VARANDRA - DJURKOMPASSEN / ANN-SOFIE SANDELL

Vad försöker din hund egentligen säga dig? Och hur ska du svara så den förstår vad du vill? I den här föreläsningen får du som nybliven eller blivande hundägare lära dig det du behöver veta om hundars beteende för att ge dig och din hund en bra relation.

KURS

LÖRDAG

26

SEPTEMBER

10:00 - 12:30

DOGPARKOUR - MARIA KARLSSON

Dogparkour består av olika övningar i balans och kroppskontroll, som sker i hundens vanliga promenadmiljöer. Dogparkour främjar hundens självförtroende och stärker samarbete och kontakt mellan hund och förare. Det är dessutom väldigt roligt!

FÖRELÄSNING

TORSDAG

5

NOVEMBER

18:00 - 21:00

HÄLSA & LYCKA, OMFAMNA FRISKVÅRDEN - ANNA NÄHL

Föreläsningen vänder sig till alla som lever tillsammans med en hund och som vill utöka sin förståelse för hur man på bästa sätt kan leva ett kvalitativt, sunt och skadefritt liv tillsammans med sin bästa vän!

KURS

ÅTERKOMMANDE HÅLL UTKIK EFTER NYTT DATUM

NOSEWORK - AMANDA HÖGLUND

I den spännande hundsporten Nosework får hunden använda ett av sina främsta sinnen, luktsinnet. I nosework ska hunden med sin ägare söka efter specifika dofter i olika miljöer. Vi träffas vid 4 tillfällen i vår inomhusträningshall då vi tränar hundarna i att identifiera en specifik doft. Kursdatum är 14/4, 21/4, 28/4, 5/5. Max 6 deltagare.

KURS

ÅTERKOMMANDE HÅLL UTKIK EFTER NYTT DATUM

VALPKURS - HELG - AMANDA HÖGLUND

Den här kursen vänder sig till dig som tidigt vill börja skapa en relation och bygga ett samarbete med din hund. Vi träffas under en helg i vår inomhusträningshall då vi tränar på till exempel kontakt, inkallning och gå fint i koppel. Kursen varvar teori med praktiska övningar. Max 8 deltagare.

KURS

ÅTERKOMMANDE HÅLL UTKIK EFTER NYTT DATUM

GRUNDKURS ALLMÄNLYDNAD - AMANDA HÖGLUND

Den här kursen passar för dig som har en hund som är äldre än 5 månader. Det första valpstadiet är nu passerat och i takt med åldern kan ni stöta på nya utmaningar. På den här kursen lägger vi vikt vid inlärning, passivitet och hur man hanterar möten i vardagen. Kursdatum är 3/3, 10/3, 17/3, 24/3. Max 8 deltagare.

STOCKHOLMS DJURAKADEMI

Trekantsvägen 7

100 73 Stockholm

HÖR GÄRNA AV DIG TILL OSS

info@djurakademin.se

Stäng meny