Föreläsning

Klickerträning katt, fortsättningskurs

Välkommen till föreläsningen

Vill du ta klickerträningen av din katt till nästa nivå? Har du börjat klickerträna men kört fast? Denna föreläsning är en fördjupning av föreläsningen om Klickerträning av katt, med fokus på vanliga problem och hur vi kringgår dem. 

Klickerträning är en form av positiv förstärkning som kan användas både av privatpersoner och yrkesverksamma på exempelvis kliniker och katthem. Hur lägger vi upp träningen för att göra det lätt för katten att göra rätt? Vi går igenom vad du ska tänka på både före, under och efter dina träningspass. ”Vi kommer också avsluta föreläsningen med en frågestund.”

Välkommen till föreläsningen

  • Datum: Håll utkik efter nytt datum
  • Tid: 18:00-20:00
  • Plats: Denna föreläsning kommer att ske digitalt via zoom. Länk skickas ut via mail samma dag som föreläsningen ska ske.
  • Pris: 250:-

Ann-Sofie Sandell - föreläsare

Ann-Sofie Sandell driver företaget Djurkompassen och jobbar till vardags som legitimerad naturbrukslärare på Öknaskolan där hon utbildar blivande djurvårdare. Tidigare har hon arbetat  som lärare på andra skolor samt som djurvårdare och zoolärare på olika djurparker. 2010 tog Ann-Sofie examen från Etologi och Djurskyddsprogrammet med 

inriktning mot etologi och antrozoologi (samspelet mellan djur och människor).  Då hon inte arbetar med att sprida kunskap till elever eller djurägare så engagerar hon sig i Sveriges akademiska etologer där hon sprider information om etologi på föreningens sociala medier.”

 
 
 
thumbnail_0F3E8169-336D-433F-9571-3B1B93EC8096

Följ oss!

Trekantsvägen 7, Stockholm - info@djurakademin.se

Stäng meny