Klickerträning katt

Välkommen till föreläsningen!

Datum:

Håll utkik efter nytt datum

Tid:

18:00-20:00

Plats:

Denna föreläsning kommer att ske digitalt via zoom. Länk skickas ut via mail samma dag som föreläsningen ska ske.

Pris:

250:-

Om föreläsningen

Hur ska du gå tillväga om du vill klickerträna din katt? Vad kan du lära den? Denna föreläsning ger dig som kattägare information och inspiration till hur du kan klickerträna din katt.
Klickerträning är en form av positiv förstärkning som kan användas på i princip alla djurarter som vi vill lära olika saker. Hur ska vi anpassa detta när vi vill klickerträna en katt? Vi går igenom grunderna i klickerträning för att sedan applicera det på våra tamkatter. Varför är det så bra att kunna klickerträna katter? Vi kommer också avsluta föreläsningen med en frågestund.

Ann-Sofie Sandell - föreläsare

Ann-Sofie Sandell driver företaget Djurkompassen och jobbar till vardags som legitimerad naturbrukslärare på Öknaskolan där hon utbildar blivande djurvårdare. Tidigare har hon arbetat  som lärare på andra skolor samt som djurvårdare och zoolärare på olika djurparker. 2010 tog Ann-Sofie examen från Etologi och Djurskyddsprogrammet med inriktning mot etologi och antrozoologi (samspelet mellan djur och människor).  Då hon inte arbetar med att sprida kunskap till elever eller djurägare så engagerar hon sig i Sveriges akademiska etologer där hon sprider information om etologi på föreningens sociala medier.”

thumbnail_0F3E8169-336D-433F-9571-3B1B93EC8096
Stäng meny