1:A HJÄLPEN FÖR HUND

Kom på en trevlig och lärorik kväll med temat första hjälpen för hund. Under kvällen kommer vi både teoretiskt och praktiskt få lära oss vad man kan göra om olyckan är framme. Vi kommer bland annat gå igenom hur man ska agera vid till exempel ormbett, bitskada, förgiftning och magomvridning.

 Föreläsaren kommer att visa olika moment praktiskt  på en av sina egna hundar som till exempel hur man tar pulsen och gör en första bedömning av tillståndet.

 

VÄLKOMMEN TILL FÖRELÄSNINGEN

  • DATUM: TORSDAG 16 APRIL
  • KL 18:00-21:00
  • FRUKT OCH DRYCK SERVERAS I PAUSEN
  • PLATS: TREKANTSVÄGEN 7 LILJEHOLMEN
  • PRIS: 250:-

KURSLEDARE

LOVISA BÅNG

Lovisa Bång är legitimerad djursjukskötare och har jobbat inom djursjukvården sedan 2003.Hon jobbar idag på ett av Stockholms största djursjukhus på operationsavdelningen med inriktning anestesi och ortopedi.Hon är även utbildad agilityinstruktör och har stort intresse för arbetande hundar. Idag har hon border collies som hon arbetar med samt tränar och tävlar i vallning.Vid sidan av sitt jobb som anestesisköterska är Lovisa föreläsare och instruktör inom djurvård såsom akutsjukvård för hund, hantering av hund, den arbetande vallhunden, agility, vallning och föreläsare för gymnasieelever i kursen D9.

Lovisas eget företag heter Bångs Djurvård. http://www.bangsdjurvard.se/

Skärmavbild 2019-03-28 kl. 14.47.52

STOCKHOLMS DJURAKADEMI

Trekantsvägen 7

100 73 Stockholm

HÖR GÄRNA AV DIG TILL OSS

info@djurakademin.se

BOKA DIREKT

Stäng meny