Föreläsningar & kurser

Hund

HUNDSPRÅK - SÅ FÖRSTÅR DU OCH DIN HUND VARANDRA - DJURKOMPASSEN / ANN-SOFIE SANDELL

Vad försöker din hund egentligen säga dig? Och hur ska du svara så den förstår vad du vill? I den här föreläsningen får du som nybliven eller blivande hundägare lära dig det du behöver veta om hundars beteende för att ge dig och din hund en bra relation.

BERIKNING FÖR HUND - EMMA ALMQUIST

Gör din hunds liv helare med berikning! Den här föreläsningen handlar om naturlig aktivering som passar alla hundar. Blodiga ben i snören från taket, lastpallar, gungor, trix, kartongdjur, kong, spår, … Vad händer här? Berikning!

Återkommande kurser

1:A HJÄLPEN FÖR HUND - THERESE ARNQVIST

Kom på en trevlig och lärorik kväll med temat första hjälpen för hundar! Under kvällen kommer vi både teoretiskt och praktiskt få lära oss vad man kan göra om olyckan är framme.

TANDVÅRD FÖR HUND - THERESE ARNQVIST

En föreläsning om hundens tänder och dentalproblem som kan uppkomma. Vi pratar sjukdomar och förebyggande åtgärder.Vi tränar även på tandborstning och hundar som medföljer får en gratis tandkontroll. Max en hund per deltagare. Föreläsare Therese Arnqvist har arbetat på Mälarhöjdens veterinärpraktik som är specialinriktade på tänder och tandsjukdomar.

HUNDEN OCH MÄNNISKAN - PAULINA LUNDBERG

Hunden är det tamdjur människan haft längst vid sin sida. Hur har det påverkat hunden och hur har det påverkat oss? Tycker hunden verkligen om oss, och har vårt liv tillsammans gjort hunden smartare? 

Fear Free - trygghet vid veterinärbesök och hantering - ELIN LINDELL

Vad kan man som hundägare göra för att förbereda sin hund inför veterinärbesöket? Eller upplever du emellanåt att du har en kamp med din hund vid hantering och skötsel?Den här föreläsningen är en introduktion till hur man kan öka hundens trygghet vid veterinärbesök och även vid hantering och skötsel hemma.

DOGPARKOUR - MARIA ZETTERQUIST

Dogparkour består av olika övningar i balans och kroppskontroll, som sker i hundens vanliga promenadmiljöer. Dogparkour främjar hundens självförtroende och stärker samarbete och kontakt mellan hund och förare. Det är dessutom väldigt roligt!

Följ oss!

Trekantsvägen 7, Stockholm - info@djurakademin.se

Stäng meny