Föreläsningar & kurser

Hund

FÖRSTA HJÄLPEN HUND - THERESE ARNQUIST

Kom på en trevlig och lärorik kväll med temat första hjälpen för hundar! Under kvällen kommer vi både teoretiskt och praktiskt få lära oss vad man kan göra om olyckan är framme.

FULLBOKAD

HUNDSPRÅK - SÅ FÖRSTÅR DU OCH DIN HUND VARANDRA - DJURKOMPASSEN / ANN-SOFIE SANDELL

Vad försöker din hund egentligen säga dig? Och hur ska du svara så den förstår vad du vill? I den här föreläsningen får du som nybliven eller blivande hundägare lära dig det du behöver veta om hundars beteende för att ge dig och din hund en bra relation.

FÖRSTA HJÄLPEN HUND - THERESE ARNQUIST

Välkommen till en kväll som handlar om första hjälpen för  hundar och vad man som hundägare kan göra om olyckan är framme. Vi kommer att prata om allt ifrån förgiftning och ögonskador till tassbandage och HLR.

BERIKNING FÖR HUND - EMMA ALMQUIST

Gör din hunds liv helare med berikning! Den här föreläsningen handlar om naturlig aktivering som passar alla hundar. Blodiga ben i snören från taket, lastpallar, gungor, trix, kartongdjur, kong, spår, … Vad händer här? Berikning!

TANDVÅRD FÖR HUND - THERESE ARNQVIST

En föreläsning om hundens tänder och dentalproblem som kan uppkomma. Vi pratar sjukdomar och förebyggande åtgärder.Vi tränar även på tandborstning och hundar som medföljer får en gratis tandkontroll. Max en hund per deltagare. Föreläsare Therese Arnqvist har arbetat på Mälarhöjdens veterinärpraktik som är specialinriktade på tänder och tandsjukdomar.

Återkommande kurser

Följ oss!

Trekantsvägen 7, Stockholm - info@djurakademin.se

Stäng meny