Föreläsningar & kurser

Katt

FÖRSTA HJÄLPEN KATT - ANNA JÖNSSON BERGSTEDT

Hur ska du ta hand om din katt när olyckan väl är framme och vad behöver ni förbereda er för? Under kvällen kommer vi teoretiskt och praktiskt att gå igenom vad man kan göra om olyckan är framme. 

KATTSPRÅK - ANN-SOFIE SANDELL

Vad betyder alla signaler du får från din katt? Hur får du din katt att förstå dig? Denna föreläsning ger dig som nybliven eller blivande kattägare den information du behöver för att skapa en bra relation mellan dig och din katt.

Återkommande kurser

KATTENS OMVÅRDNAD OCH BEHOV - ANNA JÖNSSON BERGSTEDT

Vill du veta mer om vikten av kattvänlig hantering när det gäller din katts omvårdnad och hur du på bästa sätt sköter om din katt? 

KLICKERTRÄNING KATT, FORTSÄTTNINGSKURS - ANN-SOFIE SANDELL

Vill du ta klickerträningen av din katt till nästa nivå? Har du börjat klickerträna men kört fast? Denna föreläsning är en fördjupning av föreläsningen om Klickerträning av katt, med fokus på vanliga problem och hur vi kringgår dem.Vill du ta klickerträningen av din katt till nästa nivå? 

KLICKERTRÄNING KATT - ANN-SOFIE SANDELL

Denna kvällsföreläsning vänder sig till alla med intresse för katter och deras beteenden. Oavsett om din katt är kattunge, vuxen eller senior kommer du få kunskaper som hjälper dig ge din katt ett bra liv och skapa en god relation mellan er.

BETEENDEPROBLEM KATT - ANN-SOFIE SANDELL

Denna kvällsföreläsning vänder sig till alla med intresse för katter och deras beteenden. Oavsett om din katt är kattunge, vuxen eller senior kommer du få kunskaper som hjälper dig ge din katt ett bra liv och skapa en god relation mellan er.

NÄR OLYCKAN ÄR FRAMME! AKUTSJUKVÅRD FÖR KATT - ANNA JÖNSSON BERGSTEDT

Hur ska du ta hand om din katt när olyckan väl är framme och vad behöver du förbereda er för. Vi kommer att gå igenom hur vi hanterar en akut sjuk katt, säker transport, kattvänlig hantering och stress hos katt. 

FÖRBERED DIG OCH DIN KATT INFÖR VETERINÄRBESÖKET -
SHANNA WACKLING

Hur gör vi ett veterinärbesök kattvänligt?Kattföreläsningen börjar från grunden med frågan: vad är en katt? Finns det olika kattpersonligheter? Varför och hur beter katten sig i olika situationer?Shanna kommer prata om det kattvänliga hemmet, hur vi kan förebygga stress och om vad det innebär att ha flera katter i hemmet, vad kan man tänka på?

LILLA KATTÄGARSKOLAN - SUSANNE HELLMAN HOLMSTRÖM

Susanne delar med sig av goda råd och tips om hur man blir den perfekta kattägaren, i kattens ögon. För att leva i harmoni krävs att både katt och ägare trivs. Om inte, så kommer din katt att driva dig till vansinne och dina vänner kommer att undra vem som styr ditt liv egentligen. Katten eller du?

Följ oss!

Trekantsvägen 7, Stockholm - info@djurakademin.se

Stäng meny