Kontakt

info@djurakademin.se

Adress

Trekantsvägen 7, Liljeholmen

Hitta hit

Våra lokaler hittar du enkelt om du kommer med tunnelbana eller tvärbana till Liljeholmens station. Därifrån har du cirka 5 minuters promenad till Stockholms Djurakademi. Kommer du med bil så finns parkeringsmöjligheter på närliggande gator.

Inställd tjänst: Vi förbehåller oss rätten att ställa in en kurs/föreläsning. När kurs/föreläsning ställs in återbetalas hela avgiften.

Avbokning:Du har möjlighet att boka av din kurs/föreläsning fram till 1dygn innan evenemanget äger rum. Därefter är bokningen bindande och ingen återbetalning sker.

Vi använder uppgifterna för kunna genomföra, hantera och redovisa vår verksamhet, samt för utskick av information, nyhetsbrev och marknadsföring. Stockholms Djurakademi lagrar personuppgifter, namn, adress och korrespondens när du anmäler dig till någon av Stockholms Djurakademis aktiviteter. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att Stockholms Djurakademi lagrar och behandlar dessa. Ditt godkännande sker i och med fullgjord betalning av kurs eller föreläsning då du också godkänt våra allmänna villkor. Om du vill att vi raderar dina personuppgifter kan du kontakta oss med en begäran om detta.

På Stockholms Djurakademis aktiviteter fotograferar och filmar vi i utbildningssyfte och för publicering på sociala medier etc. Om du inte vill synas på våra fotografier och/eller i filmer informera då oss om detta när du kommer till kursen/föreläsningen. Om du inte informerar oss i förväg räknar vi med att du godkänt och givit Stockholms Djurakademi ditt tillstånd att använda bilder/filmer där du/våra kursdeltagare är med för ovanstående ändamål. Vi lämnar aldrig ut, delar eller säljer dina personliga uppgifter till någon annan eller till tredje part. Dina personuppgifter kan inte ses, användas eller hanteras av annan part än Stockholms Djurakademi och Bokadirekt.se.

https://www.bokadirekt.se/articles/terms-booking-consumer 

På Datainspektionens webbplats kan du läsa om personlig integritet på webben: https://www.datainspektionen.se/

Följ oss!

Trekantsvägen 7, Stockholm - info@djurakademin.se

Stäng meny