FÖRELÄSNINGAR/KURSER DJURSJUKVÅRD

DJURSJUKVÅRD

KURS

LÖRDAG

27

MARS

08:00 - 17:00

D9 KURS FÖR SMÅDJUR - LOVISA BÅNG

Den här kursen vänder sig till dig som vill börja arbeta inom djursjukvården eller du som redan gör det men saknar D9 behörighet. Grundkurs i läkemedelshantering s.k. D9 för smådjur krävs för att kunna handha läkemedel samt ge injektioner.

FÖRELÄSNING

TISDAG

30

MARS

17:30 - 20:00

1:A HJÄLPEN FÖR HUND - LOVISA BÅNG

Kom på en trevlig och lärorik kväll med temat första hjälpen för hundar! Under kvällen kommer vi både teoretiskt och praktiskt få lära oss vad man kan göra om olyckan är framme.

KURS

ONSDAG

5

MAJ

18:00 - 20:00

TANDVÅRD FÖR HUND - THERESE ARNQVIST

En föreläsning om hundens tänder och dentalproblem som kan uppkomma. Vi pratar sjukdomar och förebyggande åtgärder.Vi tränar även på tandborstning och hundar som medföljer får en gratis tandkontroll. Max en hund per deltagare. Föreläsare Therese Arnqvist har arbetat på Mälarhöjdens veterinärpraktik som är specialinriktade på tänder och tandsjukdomar.

KURS

ÅTERKOMMANDE HÅLL UTKIK EFTER NYTT DATUM

SOMMARENS FAROR FÖR HUNDEN - LOVISA BÅNG

Sommaren kan innebära att våra hundar kan råka illa ut på olika vis till exempel genom ett ormbett eller värmeslag.  Under den här föreläsningen får du råd om hur du kan tänka och agera för att få en härlig och säker hundsommar. Du får även lära dig grundläggande 1:a hjälpen för hund.

Följ oss!

Trekantsvägen 7, Stockholm - info@djurakademin.se

Stäng meny