FÖRELÄSNINGAR/KURSER DJURSJUKVÅRD

KURS

TISDAG

13

OKTOBER

18:00 - 20:30

TANDVÅRD FÖR HUND - THERESE ARNQVIST

En föreläsning om hundens tänder och dentalproblem som kan uppkomma. Vi pratar sjukdomar och förebyggande åtgärder.Vi tränar även på tandborstning och hundar som medföljer får en gratis tandkontroll. Max en hund per deltagare. Föreläsare Therese Arnqvist har arbetat på Mälarhöjdens veterinärpraktik som är specialinriktade på tänder och tandsjukdomar.

FÖRELÄSNING

TORSDAG

5

NOVEMBER

18:00 - 21:00

HÄLSA & LYCKA, OMFAMNA FRISKVÅRDEN - ANNA NÄHL

Föreläsningen vänder sig till alla som lever tillsammans med en hund och som vill utöka sin förståelse för hur man på bästa sätt kan leva ett kvalitativt, sunt och skadefritt liv tillsammans med sin bästa vän!

KURS

ÅTERKOMMANDE HÅLL UTKIK EFTER NYTT DATUM

D9 KURS FÖR SMÅDJUR - LOVISA BÅNG

Den här kursen vänder sig till dig som vill börja arbeta inom djursjukvården eller du som redan gör det men saknar D9 behörighet. Grundkurs i läkemedelshantering s.k. D9 för smådjur krävs för att kunna handha läkemedel samt ge injektioner.

KURS

ÅTERKOMMANDE HÅLL UTKIK EFTER NYTT DATUM

SOMMARENS FAROR FÖR HUNDEN - LOVISA BÅNG

Sommaren kan innebära att våra hundar kan råka illa ut på olika vis till exempel genom ett ormbett eller värmeslag.  Under den här föreläsningen får du råd om hur du kan tänka och agera för att få en härlig och säker hundsommar. Du får även lära dig grundläggande 1:a hjälpen för hund.

STOCKHOLMS DJURAKADEMI

Trekantsvägen 7

100 73 Stockholm

HÖR GÄRNA AV DIG TILL OSS

info@djurakademin.se

Stäng meny