Kattspråk

Välkommen till föreläsningen!

Datum:

Tisdag 7 maj

Tid:

18:00-20:00

Plats:

Denna föreläsning kommer att ske digitalt via zoom. Länk skickas ut via mail samma dag som föreläsningen ska ske.

Pris:

250:-

Om föreläsningen

Vad betyder alla signaler du får från din katt? Hur får du din katt att förstå dig? Denna föreläsning ger dig som nybliven eller blivande kattägare den information du behöver för att skapa en bra relation mellan dig och din katt.
Etologi står för kunskapen om djurs beteende och orsakerna bakom dem. Katter har många beteenden som de är motiverade att utföra av olika anledningar. Hur kan du tillgodose dessa behov? Vi går igenom kattens signaler och lär oss tyda och svara på dem. Hur kan vi få en katt att förstå och känna sig trygga med oss? Vi går också igenom några exempel på vanliga problem som kattägare kan möta i sin vardag.
 
Denna kvällsföreläsning vänder sig till alla med intresse för katter och deras beteenden, men du som ännu inte har, eller precis har skaffat din första katt är extra varmt välkommen! Oavsett om katten är kattunge, vuxen eller senior kommer du få kunskaper som hjälper dig och din katt att förstå varandra.

Ann-Sofie Sandell - föreläsare

Ann-Sofie Sandell driver företaget Djurkompassen och jobbar till vardags som legitimerad naturbrukslärare på Öknaskolan där hon utbildar blivande djurvårdare. Tidigare har hon arbetat  som lärare på andra skolor samt som djurvårdare och zoolärare på olika djurparker. 2010 tog Ann-Sofie examen från Etologi och Djurskyddsprogrammet med 

inriktning mot etologi och antrozoologi (samspelet mellan djur och människor).  Då hon inte arbetar med att sprida kunskap till elever eller djurägare så engagerar hon sig i Sveriges akademiska etologer där hon sprider information om etologi på föreningens sociala medier.”

thumbnail_0F3E8169-336D-433F-9571-3B1B93EC8096
Stäng meny