När olyckan är framme! Akutsjukvård för katt

Välkommen till föreläsningen!

Datum:

Håll utkik efter nytt datum

Tid:

19:00-21:00, inklusive frågestund

Plats:

Denna föreläsning kommer att ske digitalt via zoom. Länk skickas ut via mail samma dag som föreläsningen ska ske.

Pris:

250:-

Om föreläsningen

Hur ska du ta hand om din katt när olyckan väl är framme och vad behöver du förbereda er för?
Vi kommer att gå igenom hur vi hanterar en akut sjuk katt, säker transport, kattvänlig hantering och stress hos katt. Vi kommer att gå igenom kattens normaltillstånd för att kunna se när något inte står rätt till, vad som är bra att veta när du ringer djursjukhuset, vad som händer när ni kommer dit och lite vanliga kattspecifika olycks- och sjukdomsfall. Vi kommer även att prata om hjärt- och lungräddning och första-hjälpen, smärta, hur du lyckas med din katts mediciner och vikten av näring för återhämtningens skull samt tips och tricks för att få i din katt sin mat.
Vi kommer också att avsluta föreläsningen med en frågestund.

Anna Jönsson Bergstedt - föreläsare

Leg. djursjukskötare. NCert Anaesth, ISFM CertFN, ISFM DipFN, ISFM AdvCertFB.

Anna har ett livslångt kattintresse, delar sitt liv med både katt och hund och jobbar kliniskt med katter på Barkarby Djurakut, där hon certifierat kliniken enligt Cat Friendly Clinic guldstandard. Efter sin examen på djursjukskötarprogrammet har Anna känt att hon velat göra något för katterna och deras status och har därför valt att utbilda sig inom kattomvårdnad (International Society of Feline Medicine’s Certificate in Feline Nursing och International Society of Feline Medicine’s Diploma in Feline Nursing) och kattbeteende (International Society of Feline Medicine’s Advanced Certificate in Feline Behaviour).

För att hjälpa katterna och deras ägare hjälper Anna även till med beteende- och omvårdnadskonsultationer i Agria-appen och föreläser för kattägare och yrkeskollegor genom sitt företag Power of Purrsuasion STHLM samt skriver för hemsidorna www.catxpert.se och www.agria.se.

Anna jönsson bergstedt
Stäng meny