Berikning för hund

Välkommen till föreläsningen!

Datum:

Håll utkik efter nytt datum

Tid:

19:00-21:00

Plats:

Denna föreläsning kommer att ske digitalt via zoom. Länk skickas ut via mail samma dag som föreläsningen ska ske.

Pris:

250:-

Om föreläsningen

Gör din hunds liv helare med berikning! Den här föreläsningen handlar om naturlig aktivering som passar alla hundar.
 

Blodiga ben i snören från taket, lastpallar, gungor, trix, kartongdjur, kong, spår, … Vad händer här? Berikning! Hundar är framförallt hundar. Mer än de är agilitypartners, terapihundar, lydnadsstjärnor och soffkompisar. De föds med vissa behov som är hårt knutna till deras innersta väsen. Vi behöver ge våra hundar möjlighet att leva sina liv som hundar ska och vi kommer få tusenfallt tillbaka.

Ta chansen att lära av etolog Emma Almquist som har en flerårig utbildning inom området. Både hundens liv och er relation kommer bli bättre.

Emma Almquist - föreläsare

Emma är etolog, vilket betyder att hon är akademiskt utbildad i djurens beteende och orsakerna till det. Hennes kandidatutbildning är kvalitetssäkrad av Sveriges Akademiska Etologer. Det som verkligen får hennes hjärta att bulta är relationen mellan djur och människa. Hon är sedan 2015 ordförande i Sveriges Kaninvälfärdsförening. Extra relevant för just denna föreläsning är att hon gått flera kurser för världsledande djurtränare; Susan Friedman (LLA), Bob Bailey, Eva Bertilsson m.fl. Läs mer om Emma på hennes företags hemsida, djurvetologen.se.

KANINFÖRELÄSNING

Följ oss!

Trekantsvägen 7, Stockholm - info@djurakademin.se

Stäng meny