Beteendeproblem
katt

Välkommen till föreläsningen!

Datum:

Håll utkik efter nytt datum

Tid:

18:00-20:00

Plats:

Denna föreläsning kommer att ske digitalt via zoom. Länk skickas ut via mail samma dag som föreläsningen ska ske.

Pris:

250:-

Om föreläsningen

Vad kan du göra när din katt börjar visa beteendeproblem? Hur ska du göra för att din katt inte ska utveckla dem från första början? Denna föreläsning ger dig om kattägare den information du behöver för att veta hur du ska agera både förebyggande och åtgärdande för att din katt ska må bra.
Beteendeproblem är beteenden som djurägaren upplever som oönskade, men framförallt beteenden som visar att din katt av någon anledning inte mår bra. Vad kan det bero på? Vi går igenom några av de beteendeproblem som förekommer hos katt och hur vi kan förebygga och åtgärda dem. Hur kan vi hålla, sköta och hantera katter för att de ska må så bra som möjligt? Vi kommer också avsluta föreläsningen med en frågestund.

Ann-Sofie Sandell - föreläsare

Ann-Sofie Sandell driver företaget Djurkompassen och jobbar till vardags som legitimerad naturbrukslärare på Öknaskolan där hon utbildar blivande djurvårdare. Tidigare har hon arbetat  som lärare på andra skolor samt som djurvårdare och zoolärare på olika djurparker. 2010 tog Ann-Sofie examen från Etologi och Djurskyddsprogrammet med inriktning mot etologi och antrozoologi (samspelet mellan djur och människor).  Då hon inte arbetar med att sprida kunskap till elever eller djurägare så engagerar hon sig i Sveriges akademiska etologer där hon sprider information om etologi på föreningens sociala medier.”

 
 
 
thumbnail_0F3E8169-336D-433F-9571-3B1B93EC8096
Stäng meny