Första hjälpen katt

Välkommen till föreläsningen!

Datum:

Håll utkik efter nytt datum

Tid:

18:30-20:30

Plats:

Trekantsvägen7, Liljeholmen

Pris:

250:-

Om föreläsningen

Hur ska du ta hand om din katt när olyckan väl är framme och vad behöver ni förbereda er för?

Under kvällen kommer vi teoretiskt och praktiskt att gå igenom vad man kan göra om olyckan är framme. Vi kommer att prata om säker förflyttning av skadad katt, normalfaktorer, viktigt att veta kring mediciner, hjärt- och lungräddning och hur vi tar hand om olika olycksfall såsom till exempel blödning, bitskada, förgiftning och värmeslag.

Vi kommer att under kursen öva praktiskt på vissa moment såsom till exempel hjärt- och lungräddning, blödning och sårvård.

Anna Jönsson Bergstedt - föreläsare

Leg. djursjukskötare. NCert Anaesth, ISFM CertFN, ISFM DipFN, ISFM AdvCertFB.

Anna har ett livslångt kattintresse, delar sitt liv med både katt och hund och jobbar kliniskt med katter på Barkarby Djurakut, där hon certifierat kliniken enligt Cat Friendly Clinic guldstandard. Efter sin examen på djursjukskötarprogrammet har Anna känt att hon velat göra något för katterna och deras status och har därför valt att utbilda sig inom kattomvårdnad (International Society of Feline Medicine’s Certificate in Feline Nursing och International Society of Feline Medicine’s Diploma in Feline Nursing) och kattbeteende (International Society of Feline Medicine’s Advanced Certificate in Feline Behaviour).

För att hjälpa katterna och deras ägare hjälper Anna även till med beteende- och omvårdnadskonsultationer i Agria-appen och föreläser för kattägare och yrkeskollegor genom sitt företag Power of Purrsuasion STHLM samt skriver för hemsidorna www.catxpert.se och www.agria.se.

Anna jönsson bergstedt
Stäng meny