Hästspråk - så förstår du och din häst varandra

Välkommen till föreläsningen!

Datum:

Håll utkik efter nytt datum

Tid:

18:00-20:00

Plats:

Denna föreläsning kommer att ske digitalt via zoom. Länk skickas ut via mail samma dag som föreläsningen ska ske.

Pris:

250:-

Om föreläsningen

Hur lär vi hästen vad vi vill att den ska göra? Vad kan hästar förstå, och hur svarar vi på hästens signaler på ett sätt så att de förstår dig? Etologi står för kunskapen om djurens beteende och orsakerna bakom dem. Vilka beteenden vill och behöver din häst få utföra – och varför? Hur får vi en häst att känna sig trygg? Vi går igenom hur du som hästägare och/eller ryttare kan tillgodose hästens behov och få en god relation på köpet. Vi går också igenom några vanliga problem som du kan komma i kontakt med när du hanterar och interagerar med hästar.

Denna kvällsföreläsning vänder sig till alla med intresse för hästar och deras beteenden, oavsett om du har egen häst eller inte. Du som ännu inte har, eller precis börjat komma i kontakt med hästar är extra varmt välkommen! Oavsett om hästen är föl, vuxen eller senior kommer du få kunskaper som hjälper dig och din häst att förstå varandra.”

Ann-Sofie Sandell - föreläsare

Ann-Sofie Sandell driver företaget Djurkompassen och jobbar till vardags som legitimerad naturbrukslärare på Öknaskolan där hon utbildar blivande djurvårdare. Tidigare har hon arbetat  som lärare på andra skolor samt som djurvårdare och zoolärare på olika djurparker. 2010 tog Ann-Sofie examen från Etologi och Djurskyddsprogrammet med inriktning mot etologi och antrozoologi (samspelet mellan djur och människor).  Då hon inte arbetar med att sprida kunskap till elever eller djurägare så engagerar hon sig i Sveriges akademiska etologer där hon sprider information om etologi på föreningens sociala medier.”

 
 
 
thumbnail_0F3E8169-336D-433F-9571-3B1B93EC8096
Stäng meny