Hundspråk - så förstår du och din hund varandra.

Välkommen till föreläsningen!

Datum:

Håll utkik efter nytt datum

Tid:

18:00-20:00

Plats:

Denna föreläsning kommer att ske digitalt via zoom. Länk skickas ut via mail samma dag som föreläsningen ska ske.

Pris:

250:-

Om föreläsningen

Etologi står för kunskapen om djurens beteende och orsakerna bakom dem. Vilka beteenden vill och behöver din hund få utföra – och varför? Vi går igenom hur du som hundägare kan tillgodose din hunds behov och få en god relation på köpet. Som hundägare är det också viktigt att du kan tolka din hunds signaler (såväl stora som små) och svara på dem på ett sätt så hunden förstår dig.  Vad är det då din hund kan förstå? Hur lär vi hunden vad vi vill att den ska göra? Förutom föreläsningen kommer Ann-Sofie visa några exempel på hur du kan gå tillväga när du hanterar och tränar din hund på ett sätt så att din hund känner sig trygg.

Denna kvällsföreläsning vänder sig till alla med intresse för hundar och deras beteenden, men du som ännu inte har, eller precis har skaffat din första hund är extra varmt välkommen! Oavsett om hunden är en valp, vuxen eller senior kommer du få kunskaper som hjälper dig och din hund att förstå varandra.

Ann-Sofie Sandell - föreläsare

Ann-Sofie Sandell driver företaget Djurkompassen och jobbar till vardags som legitimerad naturbrukslärare på Öknaskolan där hon utbildar blivande djurvårdare. Tidigare har hon arbetat  som lärare på andra skolor samt som djurvårdare och zoolärare på olika djurparker. 2010 tog Ann-Sofie examen från Etologi och Djurskyddsprogrammet med inriktning mot etologi och antrozoologi (samspelet mellan djur och människor).  Då hon inte arbetar med att sprida kunskap till elever eller djurägare så engagerar hon sig i Sveriges akademiska etologer där hon sprider information om etologi på föreningens sociala medier.”

 
 
 
IMG_5899

Följ oss!

Trekantsvägen 7, Stockholm - info@djurakademin.se

Stäng meny