Kaninfoder

Välkommen till föreläsningen!

Datum:

Håll utkik efter nytt datum

Tid:

19:00-21:00

Plats:

Denna föreläsning kommer att ske digitalt via zoom. Länk skickas ut via mail samma dag som föreläsningen ska ske.

Pris:

200:-

Om föreläsningen

Rätt kost är A och O för ett långt och friskt liv. Tyvärr är det väldigt vanligt att kaniner utfodras fel, vilket leder till att de drar på sig allvarliga sjukdomar. Så ska det såklart inte behöva vara, när det faktiskt är lätt att förebygga!
Efter den här kursen vet du hur du ska utfodra din kanin och varför.
 
Den här kursen riktar sig till dig som redan gått en grundkurs eller redan har grundläggande kunskap om kaniner. Kursledaren tar med dig på en kunskapsresa genom allt som rör kaninfoder. Ämnen som tas upp är naturligt ätbeteende, näringsämnens funktion, mag-tarmkanalen, rätt foder till kaninen och mycket mer.

Emma Almquist - föreläsare

Emma är etolog, vilket betyder att hon är akademiskt utbildad i djurens beteende och orsakerna till det. Hennes kandidatutbildning är kvalitetssäkrad av Sveriges Akademiska Etologer. Det som verkligen får hennes hjärta att bulta är relationen mellan djur och människa. Hon är sedan 2015 ordförande i Sveriges Kaninvälfärdsförening. Extra relevant för just denna föreläsning är att hon gått flera kurser för världsledande djurtränare; Susan Friedman (LLA), Bob Bailey, Eva Bertilsson m.fl. Läs mer om Emma på hennes företags hemsida, djurvetologen.se.

KANINFÖRELÄSNING
Stäng meny