Kattens omvårdnad
och behov

Välkommen till föreläsningen!

Datum:

Håll utkik efter nytt datum

Tid:

19:00-21:00, inklusive frågestund

Plats:

Denna föreläsning kommer att ske digitalt via zoom. Länk skickas ut via mail samma dag som föreläsningen ska ske.

Pris:

250:-

Om föreläsningen

Vill du veta mer om vikten av kattvänlig hantering när det gäller din katts omvårdnad och hur du på bästa sätt sköter om din katt? 
Vi kommer att gå igenom hur du lägger grunden för en god hälsa genom att ge katten det den behöver i form av ”kattens fem pelare”, men också hur vi hanterar situationen när din katt väl behöver vård på djursjukhus. Särskild vikt kommer att läggas på kattvänlig hantering, både hemma och på djursjukhuset. Vi kommer även att prata om kattens levnadsstadier och dess olika behov under dessa samt gå igenom lite olika kattspecifika sjukdomstillstånd och sjukdomar som katter kan lida av.
Vi kommer också att avsluta föreläsningen med en frågestund.

Anna Jönsson Bergstedt- föreläsare

Leg. djursjukskötare. NCert Anaesth, ISFM CertFN, ISFM DipFN, ISFM AdvCertFB.

Anna har ett livslångt kattintresse, delar sitt liv med både katt och hund och jobbar kliniskt med katter på Barkarby Djurakut, där hon certifierat kliniken enligt Cat Friendly Clinic guldstandard. Efter sin examen på djursjukskötarprogrammet har Anna känt att hon velat göra något för katterna och deras status och har därför valt att utbilda sig inom kattomvårdnad (International Society of Feline Medicine’s Certificate in Feline Nursing och International Society of Feline Medicine’s Diploma in Feline Nursing) och kattbeteende (International Society of Feline Medicine’s Advanced Certificate in Feline Behaviour).

För att hjälpa katterna och deras ägare hjälper Anna även till med beteende- och omvårdnadskonsultationer i Agria-appen och föreläser för kattägare och yrkeskollegor genom sitt företag Power of Purrsuasion STHLM samt skriver för hemsidorna www.catxpert.se och www.agria.se.

Anna jönsson bergstedt
Stäng meny